30 de ani cu experiente pentru 30 de copii

 

Ana Stanescu Asociatia PlaYouth

34.4% Complete
1,720 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Îmi doresc ca atunci cand intorc capul sa vad in urma mea chipuri fericite, implinite si linistite. Copii care stiu ca lumea asta poate fi si este un loc bun si frumos iar ei au tot de ce au nevoie ca sa inlforeasca in el.

Toate activitatile pe care le-am facut in centrele de plasament si oamenii pe care i-am intalnit in cadrul proiectelor dedicate lor, m-au convins ca acest lucru e posibil si ca un zambet de copil valoreaza mai mult decat orice pe lume.

De cand am devenit mama, realizez cat de important este ca oamenii sa aiba in copilarie acel sprijin si vorbe bune la momentul potrivit.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, alături de niște oameni pe care îi cunosc și pentru ArtTherra, proiectul care ajută copiii din centrele de plasament să își identifice, să își definească și să își exprime emoțiile prin artă. 


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Aducem jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care pot participa părinţii si profesorii într-un mediu primitor, călduros şi vesel.

SUSŢIN PROIECTUL

ArtTerra

Scopul proiectului este de a identifica emotiile cu care se confrunta in ultimul an copii din centrele de plasament, a-i ajuta sa si le inteleaga/exprime si apoi sa treaca peste ele. Vrem sa educam copii echilibrati emotionali pentru a deveni adulti sanatosi.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

❤️🙏
08 Sep 2021

Anonymous

100 RON
08 Sep 2021

Anonymous

50 RON
08 Sep 2021

Anonymous

100 RON
La mulți ani, draga mea! 🌱❤️ Ce norocoși sunt copiii aceștia că îi porți în gând.
06 Sep 2021
06 Sep 2021

Andreea, Calin și Mihai

200 RON
05 Sep 2021
05 Sep 2021
La mulții ani, ființă scumpă❣️Meriți tot ce e mai frumos🌈Sănătate și de toate🙏
05 Sep 2021
La multi ani Ana. ❤️
05 Sep 2021
Sper din suflet să atingi targetul❤️. Tu esti o zână bună, ți-am mai zis 😊!
01 Sep 2021

Anonymous

100 RON
La cat mai multi copii fericiti si momente memorabile!
30 Aug 2021
Ana Stanescu : Asociatia PlaYouth
30 de ani cu experiente pentru 30 de copii